Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Η εικόνα του γάμου σας μέσα από το προσκλητήριο γάμου

Όπως λέει και ο σοφός Ελληνικός λαός «όλα του γάμου δύσκολα» και δεν έχει και πολύ άδικο. Είναι δεδομένο πως μια τέτοια μέρα θέλετε να τα έχετε όλα στην εντέλεια. Έτσι, λοιπόν, θα ξεκινήσετε μια μεγάλη έρευνα αγοράς για το νυφικό φόρεμα, το προσκλητηριο, τις μπομπονιέρες, το κέντρο δεξίωσης, κτλ.

Με έναν σωστό προγραμματισμό μπορείτε όλα να τα πετύχετε. Το άγχος που μπορεί να έχετε κατά την επιλογή όλων των παραπάνω είναι απόλυτα λογικό. Είναι φυσικό γιατί θέλετε να τους εντυπωσιάσετε όλους αυτήν την ξεχωριστή μέρα. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό προσκλητήριο για τον γάμος σας. Φυσικά το ζευγάρι πρέπει πάντα να έρχεται σε συνεννόηση μεταξύ του για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Μην ξεχνάτε οτι τον γάμο τον κάνετε για εσάς και όχι για τους συγγενείς και τους φίλους. Οπότε το ύφος του γάμου θα πρέπει να το αποφασίσετε εσείς χωρίς να σημαίνει βέβαια πως δε θα πάρετε τις γνώμες των φίλων και των συγγενών σας. Αλλά την τελική απόφαση θα την πάρετε εσείς.

 

Το ύφος του γάμου σε συνδιασμό με το προσκλητήριο 

Μην ξεχνάτε οτι τον γάμο τον κάνετε για εσάς και όχι για τους συγγενείς και τους φίλους. Οπότε το ύφος του γάμου θα πρέπει να το αποφασίσετε εσείς χωρίς να σημαίνει βέβαια πως δε θα πάρετε τις γνώμες των φίλων και των συγγενών σας. Αλλά την τελική απόφαση θα την πάρετε εσείς. Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος διαχωρισμός στο ύφος του γάμου ή του προσκλητηρίου αλλά παρακάτω θα κάνουμε έναν γενικό διαχωρισμό για να σας βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο για την επιλογή του σωστού προσκλητηρίου γάμου ανάλογα με το ύφος σας.

 

Ένας ρομαντικός γάμος 

Αν το ύφος του γάμου σας είναι ρομαντικό τότε θα επιλέξετε ένα προσκλητήριο ανάλογο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να μην επιλέξετε κάτι τελείως ρετρό το οποίο δεν θα είναι αυτό θα θέλατε. Υπάρχουν αρκετές επιλογές σε μοντέρνο ύφος τα οποία δε χάνουν τον ρομαντισμό τους. Με σύγχρονα θέματα χωρίς να καταλήγουν σε ξεπερασμένα στυλ και θέματα.

 

Επίσημο κλασικό ύφος

Εδώ θα πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση στην γραμματοσειρά και κυρίως στην επιλογή της ποιότητας του χαρτιού. Το ύφος του θα πρέπει να είναι λιτό κι απέριττο χωρίς στολίδια. Η επιλογή μιας καλλιγραφικής γραμματοσειράς και ένα χαρτί υψηλής ποιότητας είναι δύο στοιχεία για την επιλογή ενός επίσημο προσκλητηρίου. Ακόμα και οι πληροφορίες που θα υπάρχουν είναι οι απαραίτητες.

 

Το χιουμοριστικό ύφος 

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια το προσκλητήριο εγκαταλείπει την παραδοσιακή του κλασική μορφή. Κυριαρχούν τα προσκλητήρια με έντονο χρώματα και με ένα ύφος λίγο χιουμοριστικό. Αν λοιπόν επιλέξετε ένα ένα τέτοιο ύφος τοτε το προσκλητήριο του γάμου θα πρέπει να είναι ανάλογο. Προσοχή όμως! Αν ακολουθήσετε την χιουμοριστική οδό με κάποιο ανάλογο ύφος τότε να περιμένετε πως οι μεγαλύτερη σε ηλικίας καλεσμένοι ίσως να μην το κατανοήσουν απόλυτα. Όπως έχουμε πει όμως δε γίνεται η κάθε επιλογή να είναι αρεστεί από όλους.

 

Μοντέρνο προσκλητήριο

  Τα προσκλητήρια αυτού του ύφους είναι συνήθως απλές κατασκευές με ιδιαίτερα σχήματα και γραμματοσειρές. Πολλές φορές έχουν και κάποιο διαδραστικό χαρακτήρα για τον καλεσμένο. Συναντάμε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς με ανάλογα διακοσμητικά στοιχεία αλλά και περίεργα δεσίματα. Συνήθως ένα μοντέρνο προσκλητήριο μπορεί να συνδυαστεί με ένα χιουμοριστικό.

 

Πως ξεχωρίζεται τα ακριβά από τα οικονομικά προσκλητήρια.

Είναι σίγουρο πως στις εποχές μας προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε όσον το δυνατό περισσότερα χρήματα. Έτσι και για τον γάμο θα πρέπει να αξιοποιήσουμε το budget που έχουμε στις καλύτερες επιλογές για να μην ξοδέψουμε άσκοπα χρήματα. Κάνοντας μια έρευνα αγοράς θα διαπιστώσετε πως οι τιμές των προσκλητηρίων είναι περίπου ίδιες. Αυτό δε σημαίνει πως η τιμή που βλέπετε είναι πάντα οι τελικές. Μπορεί να δείτε οτι ένα προσκλητήριο ξεκινάει από 0.30€ το τεμάχιο και πιστεύτε οτι αυτή είναι και η τελική του τιμή. Συνήθως όχι. Οι περισσότεροι βγάζουν μια χαμηλή τιμή και στην συνέχεια η τιμή αυτή ανεβαίνει μιας και προστίθεται το δέσιμο, το τύπωμα οι μακέτα κτλ. Έτσι το προσκλητήριο από 0.30€ κοντεύει να στοιχίζει μέχρι και 1-1.5€. Εμείς στην prosklisi.com σας παρουσιάζουμε τις τελικές τιμές. Μαζί με το δέσιμο και την εκτύπωση και μάλιστα τα αποστέλνουμε σε όλη την Ελλάδα εντελώς δωρεάν. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κι ένα προσκλητήριο από τις προσφορές προσκλητηρίων γάμου

 

Μην ξεχνάτε πως η πρώτη σας «κοινή» παρουσίαση σαν ζευγάρι είναι το προσκλητήριο σας. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνετε πως είναι σημαντική η πρώτη στιγμή που ο καλεσμένος ανοίξει το φάκελο. Ακόμα και πριν τον ανοίξει είναι σημαντικό και ο φάκελος να είναι εντυπωσιακός. Το ιδιαίτερο δέσιμο αλλά και το υλικό που είναι δεμένος ο φάκελος παίζουν αρκετά σημαντικό ρόλο όσο και το ύφος του περιεχομένου,. Είναι η πρώτη επαφή με τους καλεσμένους σας γι αυτό και αξίζει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στη τελική επιλογή του προσκλητηρίου γάμου.